מידע נוסף | פתיחת ליגת 2018-2019 במאוץ ברחבי קיבוץ שריד - 20 שנה בדיוק לאחר הקמתו של מועדון ניווט עמק יזרעאל ב....שריד!
המפה מעודכנת לספטמבר 2018 - שימו לב לאזורים המסומנים כאסורים לחצייה והימנעו ממעבר דרך אזורים אלו (חצרות בתים, גינות וכיו"ב).
כינוס מוצל ברחבת המועדון לחבר והמדשאות הסמוכות לה.
מים ושרותים במבנה המועדון לחבר.
עמדת קפה, תה וכיבוד קל בסמוך למועדון לחבר.
זינוק כ-20 מטר מהכינוס.
אין להיכנס עם רכבים לאזור המיושב של הקיבוץ!
תרשים חניה ונתיב לכינוס - בנספחים
לחניית הרכבים יש לפנות שמאלה מייד לאחר שער הכניסה של הקיבוץ. התוואי מהחנייה לשטח הכינוס מסומן ואין ללכת בדרך אחרות מלבד הנתיב המסומן. המרחק מהחנייה לכינוס : כ-450 מ'.
החימום יבוצע על בסיס הנתיב המסומן בין הכינוס לחנייה בלבד (סימון ירוק בתרשים).
רכב בודד מכל מועדון יורשה להיכנס לחניית חדר האוכל לטובת פריקת ציוד. הכניסה על בסיס הנתיב המסומן לצורך כך בלבד.
נא לא להביא כלבים.
לא יתקיים מסלול עממי - נווטים מתחילים מוזמנים להירשם למסלול הקצרצר או הקצר.
שימו לב שלא תהיה הרשמה בשטח הניווט - הרשמה מוקדמת בלבד.
תושבי קיבוץ שריד - אנא הירשמו באמצעות קופון ההנחה שהופק במיוחד עבורכם.
דבר המתכנן:
שריד הוא קיבוץ משופע יחסית ועל כן אתם יכולים לצפות לכמות מסוימת של טיפוס. המסלולים הולכים להיות מהירים, מרובי תחנות ושינויי כיוון, כשהדגש המרכזי יהיה קבלת החלטות מהירה וניתוח כלל האפשרויות תוך כדי ריצה.
חשוב להדגיש שמדובר בתחרות ארצית ועל כן כמות התחנות גדולה והשטח קטן יחסית, אז זכרו לבדוק את הקודים ותיאור התחנות. אין תחנות בעלות פריט זהה במרחק קרוב זו לזו.
בכל רחבי הקיבוץ ובמיוחד במרכזו מתקיימות עבודות עפר ובנייה, הן לא צריכות להשפיע על העבירות בשום צורה. באופן כללי, השטח משתנה בתדירות גבוהה ועל כן חשוב שתשימו לב לפריטים שמופיעים במפה עצמה ותוודאו שאתם מצייתים לכללי הספרינט - לא לעבור דרך בניינים שמופיעים כלא עבירים, מצוקים בלתי עבירים, סבכים בלתי עבירים, ירוק זית וכל סימן שמופיע בבולד. המטרה של האיזורים החסומים היא הן להעלות את רמת האתגר הניווטי והן לשמור על חצרות ושטחים פרטיים.
אורכי המסלולים:
מסלול
|
אורך בקו אווירי
|
מספר תחנות
|
ארוך
|
3 ק"מ
|
25
|
בינוני+
|
2.77 ק"מ
|
24
|
בינוניA
|
2.05 ק"מ
|
17
|
בינוניB
|
2.190 ק"מ
|
20
|
בינוניC
|
2.140 ק"מ
|
18
|
קצר+H
|
1.840 ק"מ
|
19
|
קצר+D
|
1.820 ק"מ
|
14
|
קצר
|
1.640 ק"מ
|
14
|
קצרצר
|
1.430 ק"מ
|
15
|
זמן המנצח המשוער הוא 15:30 דקות לארוך ובינוני+, 17 דקות לשאר המסלולים.
שיהיה בהצלחה לכולם ופתיחת עונה מוצלחת!
|